Тестови по вашој мери

images-2

Да ли сте ово Ви када се Вашем детету приближава контролни задатак из српског језика, такмичење, завршни испит? Ако јесте, а немате довољно времена или материјала да помогнете – наставите да читате. 🙂

images-1

 

Уколико желите да помогнете свом детету да утврди градиво из одређене области, наравно да ћете најпре посегнути за тестовима и задацима које можете пронаћи онлајн. И на овом блогу налази се доста материјала за вежбање и позивам Вас да га слободно претражите и искористите. 🙂 На блогу ћете наћи класичне тестове са решењима, али и мноштво занимљивих електронских квизова, који се решавају “кликом”, уз које, наравно, следи и повратна информација о тачности одговора, а врло често и конструктивно објашњење.

Међутим, ако сматрате да је Вашем детету потребно још сличног материјала из било које области граматике, правописа или књижевности – у понуди је нешто што ће Вас вероватно занимати, а доступно је свима у Србији, али и шире. 🙂

 ТЕСТ ПО МЕРИ + ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА

Можете “наручити” тест из одређене области или више области, уз напомену о нивоу знања ученика! Наравно, сам тест, без повратне информације, ништа не значи, па ћете након решавања теста, добити повратну информацију о тачности одговора, о процени оцене и нивоа знања, препоруку за даљи рад (скретање пажње на проблематичне типове задатака или области), уз објашњења задатака где је ученик направио грешку, која ће му помоћи да разуме зашто је погрешио. 

Можете бирати да ли желите класичне или електронске тестове. Тестови садрже 15 до 20 задатака (у зависности од типова задатака). Класични тестови су у Word формату, а електронски тестови се решавају онлајн на платформи Socrative (која је једноставна за коришћење). Постоји и опција да пошаљете на преглед тест који је ученик урадио, вежбање из радне свеске или било које збирке задатака. И у овом случају добијате извештај о његовом раду, као и у првом случају. 

  1. Класични тест + извештај – 500 динара*

  2. Електронски тест + извештај – 400 динара*

  3. Ваш тест + извештај – 300 динара*

*Новац се уплаћује на текући рачун у Комерцијалној банци, а додатна повољност за оне који имају рачун у овој банци је што новац могу послати једноставно ес-ем-ес поруком.

%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-2                               %d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%88%d1%82%d0%b0%d1%98

Ако сте задовољни материјалом на овом блогу, сигурна сам да ћете бити задовољни и оваквим услугама. 🙂

Уколико имате било каква питања, можете се обратити путем имејла (ivana.mih88@gmail.com), на Фејсбук страници или попунити формулар испод.

Хвала на поверењу!

Ивана Михајловић, аутор блога и наставник српског језика

 

[contact-form][contact-field label=”Име и презиме” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Имејл” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Услуга која Вас интересује” type=”checkbox-multiple” options=”1. Класичан тест + извештај (500 динара),2. Електронски тест + извештај (400 динара),3. Извештај на основу вашег теста (300 динара)” required=”1″ /][contact-field label=”Ваше питање” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *